Welkom bij Camping De Stjelp

Ontspanning zover het oog rijkt

Voor een optimaal buitengevoel

Voor familie en vrienden

Op de camping

 

Trekkershutten

Nederland per hut is een uitgebreide formule voor vakantievrijbuiters. Er zijn in totaal 600 trekkershutten, verspreid over meer dan 260 mooie plekjes in heel Nederland. Door hun onderlinge afstand van ongeveer 25 kilometer, is het mogelijk om zowel fietsend als lopend van camping naar camping te trekken en in dagtochten volop te genieten van het rijk gevarieerde Nederlandse landschap. Ontdekkingsreizigers komen zo aan hun trekken.

De hutten 1 en 2 zijn luxe trekkershutten, met wc., stromend water en keukengerei, het enige wat u mee hoeft te nemen is een slaapzak en kussensloop (dit kan ook gehuurd worden samen met bed en badlinnen, inclusief dekbed!). Hut 3 is een standaardhut (zonder wc en inventaris, men kan wel een krat inventaris huren per nacht.

Kijk op onze tarievenpagina voor prijzen en opties.

IMG_2392 IMG_2393 IMG_2392

 

GeoCaching

Op Camping De Stjelp ligt een Geocache verstopt. Daarnaast bevindt onze camping zich in een Geocache-rijk gebied. U kunt voor informatie bij ons terecht.

 

Glampingtent

LET OP HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN IN DE GLAMPING TENT

Nieuw bij Camping De Stjelp: Glamping- en Safaritent WOODY!

WOODY geeft u een warm en huiselijk gevoel om het heerlijke campinggevoel te combineren met de gemakken van het luxere leven. U hebt een eigen keuken, douche en toilet, vaste bedden en de inrichting is sfeervol en compleet ingericht met steigerhouten meubelen.

Kijk op onze tarievenpagina voor prijzen en opties.

IMG_2511 IMG_2513

WhatsApp Image 2017-06-08 at 16.49.51WhatsApp Image 2017-06-08 at 16.49.55

Camping de Stjelp door de ogen van bloggers

Zo af en toe krijgen we bezoek van professionele bloggers. Het woord ‘blog’ is een samenstellingen tussen de Engelse termen ‘binairy’ (de wereld van enen en nullen) en ‘log’, wat vrij vertaald het bijhouden van gebeurtenissen en ervaringen op internet betekent.

De eerste blogs zijn gemaakt door ‘Draagmemmie’, Lianne van Veen en de Kleinewereldreiziger.nl die je hier kunt nalezen;

We verwachten in de toekomst nog meer blogs van bezoekers met jullie te delen. Heb je zelf een leuke blog geschreven over ons? Meld het ons dan, dan zetten we je blog op onze site.

Bij ons kamperen? Reserveer dan nu uw plek!

 

Contactinformatie

 

Camping “de Stjelp”
It West 48
9216 XE Oudega
(Gemeente Smallingerland)

Telefoon: 0512-372270
Mobiel: 06-13380899

Voor informatie en reserveringen:
stjelp@camping-de-stjelp.nl

Plattegrond:
Bekijk hier de plattegrond

Informatie voor routeplanner:
Google Maps